24 června 2014

Bude měnová reforma?



Otázka dne:
Proč čekat na okamžik, až vlády či bankovní korporace určí den zvratu, když můžeme měnovou krizi nastartovat sami?
Ptáte se logicky: Proč bychom měli usilovat o měnovou krizi???
Dobrá otázka.
Především proto, že tak jako tak přijde (viz predikce řady světových ekonomů či investorů) a také proto, že i z běžně dostupných médií je to dnes nabíledni. Banky jsou na celém světě propojeny a táhnou za jeden provaz a vkladatelé, tedy my lidi, jsme jejich vazaly. Jako jeden z důkazních materiálů slouží známý zákon EU (Tzv. „Bail-In“ program představila Evropská komise 27. července 2013. Český článek k rozhodnutí Bruselu najdete zde. Díky programu Bail-In jsme se dozvěděli zajímavou věc. Ten, kdo spoří nebo ukládá své volné peníze na běžný účet, se stává investorem banky. Tím nese riziko, že by mohl přijít o své peníze v případě pádu banky. Zatím probíhá dohadování, do jaké výše by měli být klienti bank obráni.)
Není novinkou, že jako alternativní měnu zavádí řada zemí, případně komunit, návrat k historické stabilitě – tedy zlatou měnu.
Lidé na celém světě totiž zjišťují, že tzv. Fiat měna, tedy volně tištěné bankovky bez jakéhokoli krytí, ztrácejí v poslední době svou hodnotu tak rychle, že je velmi blízko k momentu zvratu na hyperinflaci. A nenechte se mást oficiálními čísly o inflaci, které vydávají národní banky. Jsou to lži. Stačí, když si každý z vás sám spočítá svou vlastní inflaci. Je to velmi jednoduché – když si uvědomíte, že váš osobní spotřební koš obsahuje jen zlomek toho oficiálního (cca 1000 položek), když většinu vaší spotřeby činí jen pár z nich: energie, potravin, bydlení… Najdete-li si ceny těchto komodit řekněme před 10ti lety a porovnáte s dnešními, zjistíte skutečná čísla. A to se již dlouhodobě jedná o stav, který je uměle držen na uzdě. To se však nedá věčně.
Proto peníze se zajištěním, komoditní peníze s vnitřní hodnotou, neměnnou hodnotou, nezcizitelné, nepodléhající inflaci, tedy zlaté peníze. Tak jak tomu bylo dříve. Naši předkové nebyli hloupí. Bohužel svět se nechal ošálit, odpojil své měny od podkladových aktiv (1971) a od té doby to jde s měnami s kopce. US Dolar ztratil 98% své původní kupní síly.
Již před pár lety si toto nebezpečí uvědomili ve firmě Karatbars a rozhodli se vytvořit takovou zlatou alternativu pro lidi na celém světě. A to doslova pro všechny.
Využít všech možností a výhod, které tato firma nabízí doslova všem lidem na celém světě, můžete i vy. Stačí si vlastnoručně otevřít bezplatný účet ve zlaté měně ZDE.
Pro další informace si pište na mail v podpisu.

Rozum do hrsti přeje

K-Exchange Centrum
tř. Míru 2670
Pardubice
Tel.: +420 774 517 102

Žádné komentáře:

Okomentovat