20 července 2013

ZMĚŇTE SVÉ MYŠLENÍ V OBLASTI POJIŠTĚNÍ PENĚZ!

Stávající situace v oblasti papírových peněz je nahnutá.
Světové banky jich tisknou stále víc a víc bez ohledu na drtivý dopad, který z toho vzejde.
Většina obyvatel však toto riziko nepociťuje.
Zůstávají ve svém bohorovném klidu přesvědčeni, že se nic nezmění.
Když je moc peněz a málo zboží, tak se ukazuje, že peníze se jíst nedají
V pátek 29. května 1953 ve svém rozhlasovém projevu tehdejší prezident Československa Antonín Zápotocký  prohlásil: „Naše měna je pevná a měnová reforma nebude, všechno jsou to fámy, které šíří třídní nepřátelé.“ Den poté se ukázalo, že prezident lhal, měna příliš pevná nebyla a v Sovětském svazu byly již v předstihu vytištěny nové československé bankovky.
Papírová náhrada peněz, těch skutečných peněz (tedy hmotného majetku) nikdy v minulosti dlouho nevydržela. Vždy se našlo dost vynalézavců, kteří ve spojení s vládci prosadili podvodné jednání, jež nakonec měnu zabilo (měna, devalvace, válka).
Skotský ekonom John Law věřil, že peníze jsou čistě prostředek směny, tedy, že nemusí mít samy o sobě žádnou hodnotu. První bankovku spatřilo Skotsko v roce 1716. Law pak přinesl myšlenku papírových peněz i do Francie, kde roku 1718 obdržela jím založená banka povolení Ludvíka XV k vydávání bankovek. Ovšem ekonomova myšlenka, že peníze nepotřebují mít vlastní hodnotu, se nepotvrdila, a když jich banka vytiskla příliš mnoho, staly se bezcennými, neboť hodnotu mohou něčemu přisoudit pouze lidé a ti neměli zájem o nekonečné bohatství v podobě papíru. Vypjatá situace rovněž přispěla k Francouzské revoluci. 

To ovšem znamená, že jsme všichni otroky stávajícího banksterského systému, drženého několika jedinci, kterým je zhola jedno co si počneme, až světový měnový systém zkrachuje. A věřte, že to už není o tom zda, ale kdy. Co pak řeknete svým dětem až budou chtít jíst a vy nebudete mít za co koupit jídlo? Až se váš syn zeptá: „Táto, tys věděl, co se může stát a nic jsi pro to neudělal?“

A přitom je to tak jednoduché.
Prostě nesmím všechny peníze (tedy majetek) držet v papírové měně (tedy v bankovkách nebo na bankovním účtu jako virtuální bankovky) ale část peněz je třeba držet v něčem hmotném, tedy v nějaké komoditě.
Třeba nemovitost. 
To však nemůže každý.

Pojďme si porovnat cenu za pojištění některých věcí:
Rodinný dům – 5.000,-    Auto – 5.000,-   Život – 12.000,-
To jsou ceny, nad kterými vůbec nepřemýšlíme a ochotně zaplatíme!
A co pojištění peněz?
Myslíte si, že Penzijní připojištění je pojištěno? Nebo Stavební spoření či Životní pojistka?
Jsou to pouhé sliby.
Jak tedy pojistit peníze (myšleno finanční majetek)?
Máte jedinou možnost - přeměnit je na hmotné věci, komodity.
A za kolik tedy pojistit Peníze – za určitých podmínek zdarma, naopak ještě získáte!

Máme nemalé zkušenosti v oblasti nabídky investičního zlata pro každého a mimo to Vám zcela zdarma vyhodnotíme pro Vás nejvýhodnější řešení.
Jsme jiní, jsme proaktivní, řešíme kontinuální dynamické formy, nikoli jednorázové.
S námi budou Vaše peníze v bezpečí trvale.

"Autor: Miroslav Matucha"

Žádné komentáře:

Okomentovat