13 listopadu 2023

 Jak nejlépe ochránit své zdraví před podzimními respiračními chorobami?

100%ní opatření neexistuje. Je třeba si uvědomit, že chřipka či rýma nabo jakkoli tomu stavu chcete říkat, je v podstatě očistný proces. Tělo uvolňuje nashromážděné toxiny a upravuje imunitu do optimálního stavu tak, aby bylo připraveno na kolísání teplot a další příčiny vzniku respiračního onemocnění.

Lze však tento proces upravit do takové míry, že jeho průběh bude velice mírný, tedy bez zvýšených teplot, bez bolestí v krku či svalových bolestí, bez bolesti hlavy a bez kašle.

Jde o to, zda se virus dostane do buňky nebo nedostane. Pokud vnikne do buňky, je problém a výše uvedené symptomy se pravděpodobně dostaví a léčba bude delší. Pokud zamezíme vniknutí viru do buňky, průběh bude mírný a krátký.

Jak na to?

V rácmi vědeckého výzkumu na poli mikrobiologie ve specializaci EPIgenetiky vznikl produkt, který umí předat buněčným receptorům informaci, aby virus do buńky nepustil. Potom viry nadále kolují v krevním řečišti, do buněk se nedostanou a nemohou tak škodit.

Produkt se jmenuje EPI PV (od původního názvu PREVENTAVIR), je dodáván v kapslích o počtu 90 ks. Dávkuje se 3x denně a je to tedy měsíční kůra.

K dostání zde: KangenCZ s.r.o., Pod vinicí 2840, Pardubice - tel.: 778 725 546 - info@kangencz.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat